Werken bij HSM Utrecht

info@hsm-bv.com

Vragen? Bel: (030) 200 0152

Over ons

Op Maat Gemaakte Hydraulische Systemen voor Transport en Industrie

HSM Utrecht houdt zich bezig met het opbouwen, onderhouden en repareren van diverse hydraulische installaties en systemen op vrachtwagens, trailers en schepen.

 

Het bedrijf is opgericht in 2006 en is zich eerst gaan vestigen in Breukelen maar dat pand werd al snel te klein en er moest een andere locatie gezocht gaan worden. In 2010 zijn we verhuisd naar het huidige pand in Utrecht. Het huidige pand is centraal gelegen aan de A2 op knooppunt Oudenrijn op het industrieterrein Lage Weide.

Door onze eigen engineeringsafdeling en diverse productielocaties kunnen wij maatwerk oplossingen bieden aan de klant en met name op het gebied van transportsystemen.

 

Zo heeft HSM een eigen productlijn opgezet voor open en gesloten laadbakken, laad-, los- en wisselsystemen en sinds kort ook bergingsvoertuigen. Gijsbertsen Woudenberg, fabrikant van kippers en containers, is per 1 januari 2020 onderdeel geworden van de HSM Groep. Door de synergie en het complete productgamma van de bedrijven, in combinatie met Rhino Engineering welke in het pand in Utrecht is gevestigd, kan er volledig naar klantwens en specificaties worden geleverd.

Zo ziet jouw toekomstige werkplek eruit