Werken bij HSM Utrecht

info@hsm-bv.com

Vragen? Bel: (030) 200 0152

Het verhaal van Rolf

Van elektrotechniek naar hydrauliek monteur

“Ik voelde me steeds meer aangetrokken tot het werken met hydraulische systemen. Er was iets fascinerends aan die krachtige machines en hoe ze allerlei taken konden uitvoeren.

 

Dus besloot ik om me om te scholen tot een hydrauliek monteur. Ik volgde verschillende cursussen om mijn kennis op dit gebied te vergroten. En al snel begon ik me steeds meer te specialiseren. Ik werd een keurmeester voor autolaadkranen en containersystemen. Dat betekent dat ik verantwoordelijk ben voor het controleren en beoordelen van de veiligheid en kwaliteit van deze systemen.

Maar daar bleef het niet bij. Ik had de smaak te pakken en wilde mezelf blijven ontwikkelen. Dus besloot ik om ook de opleiding tot praktijkopleider te gaan volgen bij HSM. Ik wil anderen graag helpen en mijn kennis en ervaring delen, dus die rol als praktijkopleider leek me perfect.

 

Nu, op dit punt in mijn carrière, ben ik in staat om de werkplaats te leiden in de afwezigheid van de chef werkplaats. Ik kan zelfstandig werken en verschillende taken uitvoeren. Het voelt geweldig om zoveel vertrouwen te krijgen en verantwoordelijkheid te dragen.

 

Ik ben echt blij dat ik deze stap heb gezet. Het is niet altijd makkelijk geweest om mijn weg te vinden in een nieuw vakgebied, maar het is de moeite waard geweest. Ik geniet van elke dag dat ik aan mijn projecten werk en ik kijk uit naar wat de toekomst nog meer voor me in petto heeft.

Kom jij ook het team versterken als Hydrauliek monteur?

Kom werken bij HSM Utrecht